Αποστολή μηνύματος

Συμπληρώστε και στείλτε την παρακάτω φόρμα.

Γράψτε μόνο καθαρό κείμενο στά ελληνικά, όχι σύμβολα ή κωδικούς του HTML. Αν εισάγετε σύμβολα η αποστολή ακυρώνεται. Αφήστε μια κενή σειρά μεταξύ των παραγράφων.

*
*


Για λόγους ασφαλείας, αντίγραψε τους αριθμούς της εικόνας στο αντίστοιχο πεδίο. Αν οι αριθμοί είναι δυσανάγνωστοι ή αν πέρασαν 20 λεπτά από τότε που άνοιξες την σελίδα, «κάνε κλικ εδώ για να τους ανανεώσεις».


* Αναγκαίες πληροφορίες

Επικοινωνία

REINHART ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ (worldwide head office)
1χλμ. Περιφερειακής Οδού 546 28 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2310757334
Fax: 2310757350

REINHART - Διεθνής αθλητική

Ξεκινώντας το 1982 η εταιρεία Reinhart, ιδρύθηκε πάνω σε δυο βασικές αρχές, την καινοτομία και ένα αναμφισβήτητο πάθος για τον αθλητισμό.
Πλέον, οι τεχνολογίες της Reinhart θεωρούνται πρότυπα βιομηχανίας και έχουν καταστήσει την εταιρεία σημαντικό φορέα στην βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών.


Σήμερα η REINHART επεκτείνεται από την αρχική, διογκώσιμη γραμμή των καθαρά αθλητικών ειδών όπως, μπάλες ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, αθλητικών ρούχων και αθλητικού εξοπλισμού συμπεριλαμβάνoντας το άνετο καθημερινό(casual) ντύσιμο.


Η εταιρεία καθορίζει τα προϊόντα που προσφέρει από τρεις κατηγόριες: Ποιότητα, Άνεση, Μόδα.

Ποιότητα: Για την κατασκευή των προϊόντων της η Reinhart, επιλέγει και χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα και ανθεκτικότερα υλικά. Τα καλύτερης ποιότητας δέρματα ντύνουν τα παπούτσια και τις μπάλες της ενώ τα εκλεκτά υφάσματα μετατρέπονται σε υπέροχες μπλούζες, παντελόνια, μπουφάν.

Άνεση: Από τα βασικότερα μελήματα της Reinhart είναι η άνεση στα ρούχα και τα παπούτσια της. Με προϊόντα κατασκευασμένα να προσφέρουν στυλ και ελευθερία η Reinhart θέλει να πετύχει να νοιώθουν οι πελάτες της όμορφα και γεμάτοι αυτοπεποίθηση μέσα στα ρούχα τους.

Μόδα: Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας η Reinhart λανσάρει μοδάτα και νεανικά κομμάτια. Τα ρούχα είναι σχεδιασμένα στα χνάρια της μόδας, με μοντέρνα κοψίματα, σχέδια και χρώματα.


Ο πυρήνας της επιτυχίας της εταιρείας Reinhart βρίσκεται στη σύνθεση του καθαρά αθλητικού στοιχείου με το άνετο, μοδάτο καθημερινό ντύσιμο.


Η εταιρεία Reinhart προσπαθεί να είναι ο κύριος υπεύθυνος για την ανάπτυξη και το εμπόριο δημιουργικών και αφοσιωμένων στον αθλητισμό προϊόντων, τα οποία θα πυροδοτήσουν το πάθος των ανθρώπων για τα σπορ και τον αθλητισμό.

Το 2018, προιόντα όπως όργανα γυμναστικής -βάρη-στρώματα γυμναστικής και άλλα αξεσουάρ κυκλοφορούν με τον διακριτικό τίτλο STELTH. Όνομα εμπνευσμένο από τα αρχικά των 2 ιδρυτών της REINHART.